29/4/15

Myasteroskoni goes to Liverpool

Η Myasteroskoni "γεννήθηκε" και "ανδρώθηκε" στην Θεσσαλονίκη πριν κάμποσα χρόνια από τρεις καλές φίλες και μετέπειτα κουμπάρες και αγαπήθηκε από καλούς φίλους, γνωστούς αλλά και αγνώστους για τα υπέροχα και πεντανόστιμα μπισκότα της, για τα θεματικά πάρτυ της αλλά και για τις λαμπάδες και όλα τα καλούδια που κατά εποχές καταπιάνεται.
Το καλοκαίρι του 2014 η μία από τις τρεις φίλες μετακόμισε στην Αγγλία και έτσι πολλοί σκέφτηκαν ότι η Myasteroskoni θα χάσει λίγη από την μαγική της σκόνη.  Όχι μόνο αυτό δεν έγινε αλλά πλέον τα μπισκότα της "χτυπάνε" την πόρτα και της Αγγλίας.
"Όταν μετακόμισα στο Λίβερπουλ, η αλλαγή ήταν τόσο μεγάλη και το μυαλό μου έτρεχε σε μικρά και μεγάλα ζητήματα που έπρεπε να τακτοποιηθούν οπότε το να σκέφτομαι για μία Myasteroskoni Αγγλίας ήταν μονάχα στη σφαίρα της φαντασίας" μας εξομολογείται η Φ. "Με τον καιρό τα πράγματα μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς και τότε ήταν που σιγά σιγά άρχισε να γεννιέται η σπίθα του να αρχίσω να φτιάχνω πάλι μπισκότα...Ακόμα όμως δεν ήμουν έτοιμη...Όχι τη μία μου έφταιγε το βούτυρο, όχι την άλλη μου έφταιγε το αλεύρι, όχι δεν είχα τα κουπάτ, όχι το ένα όχι το άλλο, οι δικαιολογίες έπεφταν βροχή ώστε να μην κάνω το βήμα. Ανασφάλεια, αβεβαιότητα...ποιος ξέρει;"  "Ώσπου έφτασε το τέλος Απριλίου και ο γιος μου αναρωτήθηκε τι μπισκότα θα κεράσει φέτος για τα γενέθλιά του στην τάξη του την αγγλική"  
Αυτό ήταν! Το κουπάτ μπήκε σε παραγγελία, οι ζαχαρόπαστες ανακαλύφθηκαν στα ράφια του Tesco, το βούτυρο αγελάδος βρέθηκε και το αγγλικό βρωμο-αλεύρι (που έως τώρα έτρωγε το κράξιμο της ζωής του) έκανε τη δουλειά του!
Αύριο ο Απόστολος κλείνει τα 8 του χρόνια και μαζί του κλείνει και η μαμά του 8 μήνες στην Αγγλία.  Έτσι έχουμε διπλή γιορτή. Τα γενέθλια του μικρού και την έναρξη(;) της Myasteroskoni UK. Who knows?




2 σχόλια:

  1. Ευχομαι χρόνια πολλά στον μικρουλη και οτι καλύτερο για την καινουρια αρχη της οικογένειας. Εχουμε και εμεις δικους μας ανθρώπους στην Αγγλία και τους νοσταλγουμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή