1/10/13

Cowgirl Party!



Πέρσι στις Απόκριες ο γιος μου ντύθηκε καουμπόης.  Από τότε λοιπόν, η Φαίδρα, η μεγάλη μου κόρη, μου είχε "φάει" το κεφάλι ότι τον Σεπτέμβριο που θα έχει το πάρτυ της θα κάνουμε θέμα καουμπόικο.  Και να, που ήρθε η εποχή και να, που τα παιδιά δεν ξεχνάνε ότι τους υποσχεθείς και έτσι βρεθήκαμε με τα κορίτσια της Myasteroskoni να κόβουμε καουμπόικα καπέλα για να ετοιμάσουμε τις προσκλήσεις των 8ων γενεθλίων της μικρής.

Κόψαμε πολύ, κολλήσαμε ακόμα περισσότερο και ήμασταν έτοιμες για την μέρα του πάρτυ.
Ντυθήκαμε αναλόγως για την περίσταση γιατί γίνεται cowgirl party χωρίς cowgirl;

Στήσαμε το τραπέζι με τα γλυκά και βάλαμε πάνω όλα τα καλούδια!!!!  Λαχταριστά brownies από τα χεράκια της Myasteroskoni, oreo cookies, σπιτικά κουλουράκια σοκολάτας σε σχήμα πετάλου, muffins και yummy ντόνατς με γέμιση σοκολάτα και κρέμα (που έγιναν ανάρπαστα!!!).  Τα νεράκια μας γίνανε θεματικά και βρήκαν τη θέση τους πάνω σε ένα ξύλινο κουτί.  Κάτι ξεχασμένες μπότες του μπαμπά μας από την δεκαετία του '80, βγήκαν από την ντουλάπα και ταίριαξαν άψογα στο ντεκόρ!







Επιστρατεύσαμε τον παππού μας για να μας φέρει αχυρόμπαλες (thank you παππού!!!) και βάλαμε επάνω τα party favors που θα μοιράζαμε στο τέλος του πάρτυ στους καλεσμένους μας! Τα party favors, χρωματιστές μπαντάνες, άρεσαν πολύ σε όλους!
Στο τέλος του πάρτυ, κόψαμε και την τούρτα μας που ακολούθησε το ίδιο ύφος με το καουμπόικο θέμα. Η Σοφία από το Petit Four Patisserie Confisserie μας γλύκανε μικρούς και μεγάλους με την υπέροχη τούρτα που μας έφτιαξε.
 

7 σχόλια:

  1. Φαίδρα πολύχρονη! Πολύ ωραίο θέμα για πάρτι, είχε δίκιο η Φαίδρα να το θέλει. Αυτο όμως που με ξετρέλανε έιναι τα κουλουράκια σοκολάτας σε σχήμα πετάλου. Απίστευτα. Καλώς σε βρήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Νίκη! Σ' ευχαριστούμε πολύ για τα όμορφά σου λόγια! Και εμείς περάσαμε καλά προετοιμάζοντας το πάρτυ της Φαίδρας!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Νίκη! Σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Πέρασα και από το blog σου και χάζεψα και τις αναρτήσεις σου! Μπράβο σου κορίτσι μου! Ωραία ιδέα το party της Αθηνούλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έβλεπα την πορεία της δημιουργίας στο FB αλλά όλα μαζεμένα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά! Θα μας τρελάνετε βρε κορίτσια, κάθε πάρτυ καλύτερο από το άλλο!
    Να χαίρεστε τη Φαίδρα, πολλές ευχές και όλη μου την αγάπη! Είναι μια κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφο το πάρτυ σας και καλώς σας βρήκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρωτότυπα και απίθανα!
    Να την χαίρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή