1/10/12

Woodland Party! Φθινοπωρινό πάρτυ με θέμα το δάσος!

Σεπτέμβριος - Ένας μήνας "περίεργος".  Το φθινόπωρο ξεκινάει μεν, αλλά ο καιρός είναι ακόμα καλοκαιρινός με αναπάντεχες μπόρες και απότομα κρύα.  Τι θεματικό πάρτυ να κάνεις λοιπόν σε ένα παιδί που έχει τα γενέθλιά του μέσα Σεπτεμβρίου;  Καλοκαιρινό θέμα; Λιγάκι εκτός θέματος μήπως;
Τους ενδοιασμούς της είχε και η μικρή Φαίδρα που ήθελε να κάνει ένα under the sea themed party με αστερίες, ιππόκαμπους και κοχύλια όταν την δεύτερη βδομάδα του φετινού Σεπτέμβρη ήμασταν έτοιμοι οι περισσότεροι να κατεβάσουμε τα χειμερινά μας ρούχα... Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε ένα φθινοπωρινό πάρτυ "ανοίγοντας" λιγάκι το θέμα σε... φθινόπωρο > δάσος > φύση > ζωάκια του δάσους > κτλ και έτσι καταλήξαμε στο θεματικό μας πάρτυ Woodland creatures!!!!
Και τι δεν είχε το πάρτυ αυτό... Φύλλα, κουκουνάρες, βελανίδια, κορμούς δέντρων, διάφορα είδη μανιταριών, ξύλα, βρύα...όλα μαζεμένα από την εορτάζουσα και τις φίλες της!
 Και αφού αποφασίστηκε το θέμα...η MyAsteroskoni άρχισε να ρίχνει λιγάκι από την μαγική της σκόνη!  Προσκλήσεις σε σχέδιο μανιταριού μοιράστηκαν σε συμμαθητές και φίλους για να πάρουν μία πρόγευση του τι θα επακολουθήσει!
Έπειτα ετοιμάστηκαν τα σακουλάκια που θα μοιράζονταν στους καλεσμένους, τα γνωστά party favors, που περιείχαν μικρά δωράκια πάντα σχετικά με το θέμα δάσος. Τα μανιτάρια, οι κουκουβάγιες και οι νάνοι ήταν τα κυρίαρχα σχέδια στα αυτοκόλλητα, τατουάζ, σφραγίδες και σβήστρες που δόθηκαν στους συμμαθητές και φίλους της Φαίδρας.

Και η μέρα του πάρτυ έφτασε και το μόνο που απέμεινε ήταν να στολιστεί το welcome dessert table και ο μπουφές!  Καρό άσπρα-κόκκινα τραπεζομάντηλα στήθηκαν στα τραπέζια και στολίστηκαν με φύλλα, κουκουνάρες και βελανίδια.  Στους κορμούς των ξύλων τοποθετήθηκαν μανιτάρια και μπουκαλάκια με νεράκια και ένα υπέροχο πεντανόστιμο brownies περίμενε να γλυκάνει μικρούς και μεγάλους.  Δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν και τα γνωστά μπισκότα της MyAsteroskoni...πάντα πιστά στο θέμα του πάρτυ.  Αυτή τη φορά και σοκολατένια μπισκότα κάνανε την εμφάνισή τους "συνεισφέροντας" χρωματικά στα βελανίδια-μπισκότα!
Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το woodland party.
Και τέλος η τούρτα πάντα ταιριαστή με το θέμα από το ζαχαροπλαστείο Petit Four Patisserie Confisserie! Η κυρία κουκουβάγια έδωσε το στίγμα της για καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά γεμάτη σοφία!!!
Χρόνια Πολλά Φαιδρούλα μας!


14 σχόλια:

  1. Υπέροχο θέμα με πολύ ωραία χρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στα κορίτσια που έκαναν τόσο εξαιρετική και φίνα δουλειά και Χρόνια Πολλά και Καλά στην Φαιδρούλα
    Πολλά φιλιά και στις δυο σας.
    Φλώρα από Ιταλία, Πάντοβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειο θέμα για τους κουκουβαγιο-λάτρεις! (εμένα δηλαδή..χεχε)
    Χρόνια Πολλά στη Φαιδρούλα!
    Μπράβο σας, τα κάνατε φανταστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχο το πάρτυ, ενθουσιάστηκα! Χρόνια πολλά στη Φαίδρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/9/13, 5:46 π.μ.

    χρονια πολλα! που βρηκατε το thank you και Τα μανιτάρια, οι κουκουβάγιες και οι νάνοι ήταν τα κυρίαρχα σχέδια στα αυτοκόλλητα, τατουάζ, σφραγίδες και σβήστρες που δόθηκαν στους συμμαθητές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το αρχείο το αγοράσαμε από το etsy.Τα party favors τα παραγγείλαμε online από κάποιο αμερικάνικο site!

      Διαγραφή
  6. Φωνάζει φθινόπωρο,ό,τι πρέπει αν έχει γενέθλια κανείς τέτοια εποχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ ωραιο θεμα για παρτυ!!ολα υπεροχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταπληκτικό πάρτυ, και τα μπισκότα σου υπέροχα, πολλές ευχές στην Φαίδρα σας!!
    Αλήθεια από πιο site παρήγγειλες τα δωράκια και σε πόσο χρονικό διάστημα τα είχες?
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπέρα! τα δωράκια είναι από το orientaltrading.com αλλά δυστυχώς δεν στέλνει Ελλάδα. Εχουμε όμως τη νονά μας στο Σικάγο και αναλαμβάνει αυτή να μας τα στείλει!

      Διαγραφή
    2. http://www.orientaltrading.com/owl-stampers-a2-12_4685-12-1.fltr?Ntt=stamps

      Διαγραφή
  9. Αχ ξαναγυρίσω στην πρώτη ανάρτηση της Αστερόσκονης, μ' αυτή σας γνώρισα! Συγκινήθηκα τώρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ όμορφο το πάρτυ
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχο το πάρτυ σας και σε πλήρη αρμονία με το χώρο που εγινε. Οσο για την οργάνωση καταπληκτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή