5/9/12

Η πιο γλυκιά βάπτιση κοριτσιού σε αποχρώσεις ροζ-λιλά

Η βάπτιση της μικρής Χρυσάνθης πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Κυρίλλου και Μεθοδίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης και η MyAsteroskoni ανέλαβε να φέρει εις πέρας όλες τις λεπτομέρειες του μυστυρίου.  Τα χρώματα που αποφασίστηκαν -πάντα σε συννενόηση με την μαμά- ήταν το απαλό ροζ και το λιλά.  
 Χρωματιστά runner σε ροζ και λιλα χρώμα πάνω στο λευκό τραπεζομάντηλο στόλιζαν το welcome buffet table. Κορδέλες σε διάφορα μήκη αλλά πάντα στα χρώματα της βάπτισης κρέμονταν πάνω από το τραπέζι και με το αεράκι που φυσούσε δημιουργούσαν την απόλυτη νεραϊδένια αίσθηση!
Ο μπουφές στολίστηκε με λουλούδια, γλυκίσματα και διάφορα διακοσμητικά.  Επιλέχτηκαν λυσίανθοι σε λευκό χρώμα (θυμίζουν τα άνθη του τριαντάφυλλου και έχουν μια πιπεράτη μυρωδιά) και επιλέχτηκαν πολλά είδη γλυκισμάτων για να γευτούν οι καλεσμένοι.
Ο μπουφές είχε όλα τα καλά!  Μαρεγκάκια σε σχήμα δάκρυ και χρώματα ροζ-μωβ, macarons σε παστέλ χρώματα, donuts, σουφλεδάκια σοκολάτας με διακόσμηση από παιδικά σχεδιάκια, marshmallows, και νεράκια με το όνομα της Χρυσάνθης!


Όσο για τις μπομπονιέρες;  Ακολούθησαν και αυτές τους χρωματισμούς τις βάπτισης και με τα σχήματα και τις μυρωδιές τους άφησαν πολύ θετική εντύπωση στους καλεσμένους.  Ξυλάκια παγωτού και γλυφειτζούρια ήταν οι μπομπονιέρες της Χρυσάνθης, μόνο που δεν τρωγώντουσαν....Ήταν μυρωδάτα σαπούνια δεμένα με κουφέτα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου