1/7/12

All aboard! Ναυτικό Πάρτυ για τον Απόστολο!

Ο Απόστολος έγινε 5 χρονών και μιας που το πάρτυ του έγινε τέλος Ιουνίου η MyAsteroskoni πρότεινε να έχει καλοκαιρινό θέμα...οπότε τι πιο κατάλληλο από ένα nautical theme party; 

Οι προσκλήσεις (που έγιναν σε φίλο γραφίστα της μαμάς) προϊδέαζαν για το τι θα επακολουθήσει...και έτσι ξεκίνησαν όλα! Μέρες πριν η MyAsteroskoni έφτιαξε καπελάκια με τα ονόματα των καλεσμένων, τα ζωγράφισε με νερομπογιές και την μέρα του πάρτυ τα κρέμασε σε ένα σχοινί με μανταλάκια ώστε κάθε παιδάκι να παίρνει αυτό που του αντιστοιχεί. Μια ιδιαίτερη νότα που άρεσε στα παιδιά γιατί ψάχνανε να βρουν το καπελάκι τους και να γίνουν και αυτά ναυτάκια!
Επίσης φτιάχτηκαν πολλά καραβάκια από εφημερίδα που χρωματίστηκαν και αυτά με νερομπογιές και διακόσμησαν τις ροτόντες καθώς και διάφορα σημεία του κήπου.
Μαζί με τα καραβάκια τοποθετήθηκαν στις ροτόντες δίχτυα και σχοινιά καθώς και λευκές πέτρες που έδιναν έναν ναυτικό ύφος στα τραπέζια.


















Δεν παραλείψαμε να φτιάξουμε ένα happy birthday bunting με ναυτικό θέμα που κρεμάστηκε πάνω από τον μπουφέ μαζί με άσπρες-γαλάζιες-κόκκινες κορδέλες.
Όσον αφορά τον μπουφέ, η MyAsteroskoni έβαλε και εκεί το χεράκι της, ετοιμάζοντας όχι μόνο τα γευστικά εδέσματα (τορτίγιες με κοτόπουλο και τόνο, fish sticks, πίτες, τάρτες, λουκανικάκια, cookies, cupcakes κα) αλλά και διάφορες πινελιές στο desert table του πάρτυ.

Νεράκια ατομικά με ιδιαίτερη διακόσμηση (καραβάκια και φάλαινες), θήκες για να βάζουν τα παιδάκια ποπ κορν και πατατάκια, ναυτικές χαρτοπετσέτες, ναυτικά τραπεζομάντηλα,  cookies σε σχήμα καράβι, άγκυρα και δύτη, διακοσμητικά σημαιάκια που στολίζαν τους λουκουμάδες και τα μινι cupcakes και πολλά πολλά άλλα....
Επίσης σε συννενόση πάντα με τη μαμά του Απόστολου, κανονίσαμε να έχουμε διασκεδαστή ο οποίος ήταν και αυτός "ασορτί" με το θέμα του πάρτυ (ναύτης) και τέλος προτείναμε την παρακάτω τούρτα που ειλικρινά έκανε θραύση...όχι μόνο λόγω γεύσης αλλά και λόγω σχεδίου (παρατηρείστε την λεπτομέρεια του σχοινιού)!!!

Τα party favors (σακουλάκια με marsmallows) αλλά η MyAsteroskoni έβαλε μια ιδιαίτερη πινελιά φτιάχνοντας φακελάκια λευκά που όμως κλείνανε με μια χάρτινη "φάσα"  που είχε τυπωμένο το όνομα του Απόστολου και ένα τιμόνι ή σωσίβιο. Μπορείτε να δείτε τα σακουλάκια στοιβαγμένα πάνω στο desert table μέσα σε ένα άσπρο καφασάκι. Ποιος είπε ότι το οικονομικό δεν μπορεί να είναι και όμορφο;
Ετσι λοιπόν, ο Απόστολος έγινε 5...η MyAsteroskoni διοργάνωσε ένα πάρτυ που άφησε ευχαριστημένους μικρούς και μεγάλους και...εμείς με τη σειρά μας το ευχαριστηθήκαμε όπως κάθε θεματικό πάρτυ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου