4/3/12

Πάρτυ για "κοριτσάκι" ετών 33!

H καλή φίλη Φρόσω εμπιστεύτηκε την MyAsteroskoni για το πάρτυ που διοργάνωσε στο σπίτι της για να γιορτάσει τα 33α γενέθλιά της μαζί με αγαπημένες της φίλες! Η MyAsteroskoni ανέλαβε τις προσκλήσεις του πάρτυ, την προετοιμασία των εδεσμάτων καθώς και τα γλυκά, την διακόσμηση του σπιτιού και του μπουφέ και τα party favors που δόθηκαν στο τέλος! Σε συννενόηση πάντα με την οικοδέσποινα αποφασίστηκε το πάρτυ να μην είναι θεματικό αλλά "χρωματικό"! Επιλέχτηκαν τα χρώματα Μαύρο-Άσπρο-Μωβ και έτσι ξεκίνησαν όλα... Oι προσκλήσεις ακολούθησαν την λογική των χρωμάτων και έφυγαν μέσω email στις καλεσμένες (μπορεί το πάρτυ να μην είχε το χρώμα πράσινο σαν θέμα, αλλά η οικολογική συνείδηση διακρίνει την οικοδέσποινα και την MyAsteroskoni).




Στην συνέχεια ερχόμαστε στα εδέσματα του μπουφέ....... Το μενού είχε τα πάντα! Ψητά λαχανικά με ντιπ λιαστής ντομάτας, μοτσαρελίνια με ντοματίνια και φρέσκο βασιλικό, ρολλάκι μελιτζάνας με πεκορίνο και προσούτο, quesadillas με κοτόπουλο, πιτούλες με καραμελωμένα κρεμμύδια και μήλα, γεμιστά μανιτάρια με παρμεζάνα, φυστίκια και πράσο, φωλίτσες κρούστας με κοτόπουλο, φρέσκο κρεμμυδάκι και μαυροκούκι, βαρκούλες αντίβ με μοσχαρίσιο κιμά και μυρωδικά, προσούτο με πεπόνι....και για γλυκά, mini cheesecakes ροδάκινου και τρουφάκια σοκολάτας! Σας ανοίξαμε την όρεξη, ε;




Η διακόσμηση του μπουφέ ολοκληρώθηκε με μια ονειρεμένη σύνθεση λουλουδιών και οι πιατέλες εκτός από τα toppers συνοδεύονταν από καρτελάκια που έγραφαν τι περιέχουν. Σε όλα αυτά κρατήθηκε το χρωματικό θέμα του πάρτυ για να υπάρχει συνοχή.



H είσοδος του σπιτιού διακοσμήθηκε με πάρα πολλές κορδέλες και με δύο μικρές κατασκευές που καλωσόριζαν τους καλεσμένους.
Κεριά μωβ και άσπρα ήταν διάσπαρτα σε όλο το σπίτι και πινελιές με τα χρώματα του πάρτυ στόλιζαν διάφορες γωνιές του σαλονιού.


Εντύπωση έκαναν τα ποτήρια του κρασιού που είχαν το όνομα της κάθε καλεσμένης σε μωβ χαρτάκι καθώς και τα σακουλάκια των party favors με τις αποκριάτικες μάσκες μπισκότου με το ιδιαίτερο τελείωμα στο χαρτάκι που έγραφε "Thank you for coming to my party".

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα!μπράβο,φανταστικά όλα,μου άρεσε πολύ ο συνδιασμός χρωμάτων και οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορίτσια, σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου! Ήταν όλα υπέροχα και κάνατε την μέρα αυτή να είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή