10/12/10

Enjoy it!!!!







Basic ideas about scrapbooking!!!!

Άχρηστα αντικείμενα που ίσως δεν είναι και τόσο…. για πέταμα??

Τι εννοώ? …. Είμαι σίγουρη ότι όλες σας αμέσως μπορείτε να σκεφτείτε αμέτρητα πραγματάκια που βλέπετε καθημερινά στο σπίτι σας και θα θέλατε να τα πετάξετε στα σκουπίδια.

Όπως οι άχρηστες μικρές κορδέλες από τις μπομπονιέρες των βαφτίσεων και των γάμων που πάτε, τα κουμπιά που περισσεύουν από τα ρούχα των παιδιών σας, τα διάφορα αυτοκόλλητα που αγοράζουμε τόσο συχνά και τα κολλάμε σε διάφορες επιφάνειες χωρίς ουσιαστικά κάποιο συγκεκριμένο λόγο….. να πω και άλλα?

Λοιπόν από σήμερα θα μπορέσουμε να βάλουμε μία τάξη και ίσως καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε όλα αυτά τα «σκουπίδια» και να κάνουμε παράλληλα και τα παιδιά μας να περάσουνε λίγη ώρα χαράς και δημιουργίας μαζί μας. Λοιπόν η απάντηση είναι το scrapbooking!!!!

Τι είναι αυτό το σκράπ-μπουκίνγκ…. ..

Το scrapbooking είναι μία τεχνική όπου δημιουργούμε με συνοδοιπόρο την φαντασία μας και φυσικά τον ελεύθερο χρόνο μας αμέτρητες κατασκευές και σελίδες, από τις οποίες ξεπηδούν χρώματα και εικόνες, συνδυασμένες με αγαπημένες μας φωτογραφίες και λόγια.

Υπάρχουν πολυάριθμες τεχνικές που οι επαγγελματίες scrapers εφαρμόζουν όπως mosaic το παζλ και πολλά άλλα ….. αλλά εμείς εδώ θέλουμε μόνο την δική σας φαντασία για κάτι τελείως ερασιτεχνικό και γνήσιο!!!!!!