21/12/13

Δωράκια on the way!

Από το πρωί σήμερα, οι φούρνοι έχουν πάρει "φωτιά"! Πάνω στον πάγκο της κουζίνας, ένας χαμός...Βούτυρα, αλεύρια, ζάχαρες, βανίλιες, ξύσματα, ζαχαρόπαστες...Τα κουπάτ και οι πλάστες σε ετοιμότητα και μετά από αρκετά "μπες βγες" των ταψιών, όλα είναι έτοιμα.
Τα υφασμάτινα καλαθάκια από την Handmade by 4kidsmom περιμένουν τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα της Myasteroskoni.  Λίγες τελευταίες πινελιές και αύριο οι πρώτοι φίλοι και συγγενείς, θα λάβουν τα δώρα τους!
Christmas is just around the corner!





8/12/13

Yummy December!

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας γεμάτος γιορτές! Την τιμητική τους έχουν οι Νικόλες και οι Νικολέτες, ο Σάββας, ο Στράτος, η Λουκία αλλά και η Άννα, ο Σπύρος, ο Χρήστος και η Χριστίνα..και ο κατάλογος συνεχίζει μ΄ένα σωρό ονόματα!
Έτσι, λοιπόν, η πιστή φίλη μας Νικόλ από την μακρινή και παγωμένη Ορεστιάδα γιόρταζε οικογενειακώς! Μαμά και γιος είχαν την τιμητική τους στις 6 του Δεκέμβρη και τι πιο ωραίο και εντυπωσιακό γλύκισμα για το νηπιαγωγείο του μικρού! Κόκκινες μποτούλες και πράσινα ελατάκια...και πεντανόστιμα παρακαλώ!!!
 
 
Αύριο, 9 του Δεκέμβρη, γιορτάζουν οι Άννες. Η κόρη της καλής μας φίλης Κέλλυς θα μοιράσει αύριο στην τάξη της πεντανόστιμα brownies μέσα σε χριστουγεννιάτικες θηκούλες.  Τυχερά τα συμμαθητάκια της...ότι περίσσεψε, έγινε καπνός μέσα σε λίγα λεπτά!
Το μίξερ έχει πάρει "φωτιά" και η λιωμένη σοκολάτα είναι σε "αναμμένα κάρβουνα"
Μόλις βγήκε το ταψί από τον φούρνο... το κουπάτ σε λίγο θα "πιάσει" δουλειά
 
Έτοιμα στις θηκούλες τους! Μόνο η διακόσμηση λείπει.
 
 
 Τοποθετημένα στο κουτί! Σε λίγο η Μαριάννα θα τα έχει στα χέρια της!




Εδώ, στη MyAsteroskoni, είναι η καλύτερή μας τέτοιες μέρες!  Λέτε να είναι η μαγεία των γιορτών;