24/5/13

Γλυκές μπουκίτσες! Wedding cookies!

Η Μυρσίνη με το υπέροχο όνομα παντρεύεται τον αγαπημένο της στην εξοχή, στο Λιβάδι Θεσσαλονίκης που βρίσκεται σκαρφαλωμένο στην κορυφογραμμή Χορτιάτη-Ομβριανού και βλέπει τη θάλασσα από υψόμετρο 850μ. Τα χρώματα που διάλεξε το ζευγάρι για την ξεχωριστή αυτή μέρα είναι το λευκό και το κίτρινο.  Τον στολισμό ανέλαβαν φίλες του ζευγαριού και η Myasteroskoni, φίλη χρόνια με την Έρση, ανέλαβε να γλυκάνει τους καλεσμένους που θα παρευρεθούν στο μυστήριο.  
Οι γλυκές μπουκίτσες μας...όλο νόημα! "Best Wishes" και "Congrats" για το ζευγάρι, "Thank you" για τους καλεσμένους που τίμησαν τη νύψη και τον γαμπρό με την παρουσία τους και "Love" για το...love is in the air!  Λευκό και κίτρινο παντού!
Σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είναι ο γάμος σας η αρχή μιας ατελείωτης χαράς, ευτυχίας, ευημερίας και αρμονίας που να σας συνοδεύει γλυκά και τους δυο για πάντα!




     

15/5/13

Δροσιστική απόλαυση με φράουλες!

Ζουμερή, κατακόκκινη, ακαταμάχητα γευστική και πολύ θρεπτική...τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα φρούτο!  Αυτή την εποχή, οι φράουλες έχουν την τιμητική τους και μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ καλές τιμές στη λαϊκή αλλά και στα σουπερμάρκετ.  Εμείς στην Myasteroskoni σας προτείνουμε μια πολύ δροσιστική ιδέα για τις ζεστές μέρες που έρχονται. Η συνταγή είναι πολύ απλή, γρήγορη στην εκτέλεση και το αποτέλεσμα...γευστικότατο! Μην κάθεστε...Δοκιμάστε την συνταγή σήμερα κιόλας!

Θα χρειαστείτε:
  • 500 γρ. φράουλες καθαρισμένες και κομμένες στη μέση
  • 340 γρ. μέλι
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 680 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • τριμμένο πάγο
 Εκτέλεση:
Χτυπήστε τις φράουλες, το μέλι, και το αλάτι σε ένα μπλέντερ. Πολτοποιήστε.
Προσθέστε το γιαούρτι και συνεχίστε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Κάντε το ίδιο και με τον πάγο.
Σερβίρετε αμέσως.

Στην υγειά σας!!! 


Source: http://www.ambrosiabaking.com
Περισσότερα για τις ευεργετικές ιδιότητες της φράουλες, διαβάστε εδώ.