31/10/12

Ξύλινα Δωράκια! Personalized Gifts!

Σας έχει τύχει να μην ξέρετε τι δώρο να κάνετε σε μία βάπτιση ή ένα πάρτυ; Ρούχο; Παιχνίδι; Και αν ο εορτάζων έχει ένα σωρό παιχνίδια που τα έπαιξε στην αρχή και μετά τα άφησε στην άκρη γιατί τα βαρέθηκε (συνηθίζεται δυστυχώς από τα παιδιά μας); Και αν το παιδάκι που βαπτίζεται γεμίσει με ένα σωρό ρούχα από όλους τους καλεσμένους; Αν θέλετε να δωρίσετε ένα εναλλακτικό δωράκι που θα σας θυμίζει πάντα σε αυτόν που το χαρίσατε...τότε διαβάστε παρακάτω!
Η Myasteroskoni έχει να σας προτείνει ιδιαίτερα δωράκια για να χαρίσετε σε βαφτίσεις, πάρτυ γενεθλίων, ονομαστικές εορτές, Χριστούγεννα και όχι μόνο...  Ξύλινες κατασκευές που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα πρωτότυπο δώρο σε ένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Οι καρδούλες και τα αστεράκια μας δεν είναι ένα ακόμα δώρο.  Είναι ιδιαίτερα δώρα γιατί έχουν ετοιμαστεί με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς και είναι μοναδικά αφού ετοιμάζονται κατόπιν παραγγελίας.
Αν ενδιαφέρεστε να δωρίσετε ένα personalized δώρο που θα μπορούσε να στολίσει το δωμάτιο ή το γραφείο κάποιου αγαπημένου σας προσώπου, επικοινωνήστε μαζί μας στο myasteroskoni3@gmail.com

24/10/12

Πεταλούδες για τη Φιλίππα! Butterfly themed baby shower!

Η μικρή Φιλίππα βαπτίστηκε στις 29 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στην Πυλαία Θεσσαλονίκης και η Myasteroskoni ήταν εκεί για να ρίξει λίγη από την μαγική της σκόνη!  Μία ηλιόλουστη μέρα, ένα όμορφο προαύλιο, ένα κουκλί μωρό και το σκηνικό στήθηκε!
Μωβ πεταλούδες διάλεξε η μαμά Πόλυ για τη βάπτιση της κόρης της και έτσι η βάπτιση απέκτησε το θέμα της!  Μπομπονιέρες σχήμα πεταλούδας καθώς και μωβ γλυφιτζούρια σαπούνια για τους μικρούς καλεσμένους, δημιουργίες από την "Ανδριανή" Magnificent events. Μίνι χάρτινες πεταλουδίτσες σκορπίστηκαν στο τραπέζι που είχε ένα σωρό λιχουδιές...! Πουράκια, marshmallows, σουφλέ σοκολάτας από την Sugarella, smarties, κουφέτα και φυσικά τα πεντανόστιμα μπισκότα της Myasteroskoni! Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση...ακολουθείστε μας!


ΥΓ  Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στη θεία της Φιλίππας, Σοφία!


21/10/12

Και το όνομα αυτού...Αλέξανδρος! Car themed baby shower!

Την Κυριακή 21/10 στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών του Κολλεγίου Ανατόλια βαπτίστηκε ο μικρός Αλέξανδρος, ο οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους...καθόλη τη διάρκεια του μυστηρίου ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός και δεν έβγαλε ούτε ένα κιχ! 
Τις καλύτερες εντυπώσεις όμως άφησε και ο στολισμός της εκκλησίας από τις αδερφές Δέσποινα & Αλεξία Ρετζέπη καθώς και τα πεντανόστιμα μπισκοτάκια της MyAsteroskoni!
Το θέμα ήταν το αυτοκινητάκι και τα χρώματα της βάπτισης ήταν το  άσπρο, το μπλε και το κόκκινο.  Για τους μικρούς καλεσμένους της βάπτισης, μοιράστηκαν μπισκότα μέσα σε τετράγωνα σακουλάκια  από δίχτυ με υπέροχες μπλε και κόκκινες καρώ κορδέλες στερεωμένες με ένα κουμπάκι και δύο κουφετάκια! Επίσης στο τραπέζι της βάπτισης υπήρχαν χύμα μπισκοτάκια για τους παρευρισκομένους που έγιναν "καπνός" μέσα σε λίγα λεπτά! Τέλος, η MyAsteroskoni είχε ψήσει δύο μεγάλα μπισκότα όπου μπορούσαν οι καλεσμένοι να σπάνε κομμάτι επί τόπου και να γλυκίζονται!

1/10/12

Woodland Party! Φθινοπωρινό πάρτυ με θέμα το δάσος!

Σεπτέμβριος - Ένας μήνας "περίεργος".  Το φθινόπωρο ξεκινάει μεν, αλλά ο καιρός είναι ακόμα καλοκαιρινός με αναπάντεχες μπόρες και απότομα κρύα.  Τι θεματικό πάρτυ να κάνεις λοιπόν σε ένα παιδί που έχει τα γενέθλιά του μέσα Σεπτεμβρίου;  Καλοκαιρινό θέμα; Λιγάκι εκτός θέματος μήπως;
Τους ενδοιασμούς της είχε και η μικρή Φαίδρα που ήθελε να κάνει ένα under the sea themed party με αστερίες, ιππόκαμπους και κοχύλια όταν την δεύτερη βδομάδα του φετινού Σεπτέμβρη ήμασταν έτοιμοι οι περισσότεροι να κατεβάσουμε τα χειμερινά μας ρούχα... Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε ένα φθινοπωρινό πάρτυ "ανοίγοντας" λιγάκι το θέμα σε... φθινόπωρο > δάσος > φύση > ζωάκια του δάσους > κτλ και έτσι καταλήξαμε στο θεματικό μας πάρτυ Woodland creatures!!!!
Και τι δεν είχε το πάρτυ αυτό... Φύλλα, κουκουνάρες, βελανίδια, κορμούς δέντρων, διάφορα είδη μανιταριών, ξύλα, βρύα...όλα μαζεμένα από την εορτάζουσα και τις φίλες της!
 Και αφού αποφασίστηκε το θέμα...η MyAsteroskoni άρχισε να ρίχνει λιγάκι από την μαγική της σκόνη!  Προσκλήσεις σε σχέδιο μανιταριού μοιράστηκαν σε συμμαθητές και φίλους για να πάρουν μία πρόγευση του τι θα επακολουθήσει!
Έπειτα ετοιμάστηκαν τα σακουλάκια που θα μοιράζονταν στους καλεσμένους, τα γνωστά party favors, που περιείχαν μικρά δωράκια πάντα σχετικά με το θέμα δάσος. Τα μανιτάρια, οι κουκουβάγιες και οι νάνοι ήταν τα κυρίαρχα σχέδια στα αυτοκόλλητα, τατουάζ, σφραγίδες και σβήστρες που δόθηκαν στους συμμαθητές και φίλους της Φαίδρας.

Και η μέρα του πάρτυ έφτασε και το μόνο που απέμεινε ήταν να στολιστεί το welcome dessert table και ο μπουφές!  Καρό άσπρα-κόκκινα τραπεζομάντηλα στήθηκαν στα τραπέζια και στολίστηκαν με φύλλα, κουκουνάρες και βελανίδια.  Στους κορμούς των ξύλων τοποθετήθηκαν μανιτάρια και μπουκαλάκια με νεράκια και ένα υπέροχο πεντανόστιμο brownies περίμενε να γλυκάνει μικρούς και μεγάλους.  Δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν και τα γνωστά μπισκότα της MyAsteroskoni...πάντα πιστά στο θέμα του πάρτυ.  Αυτή τη φορά και σοκολατένια μπισκότα κάνανε την εμφάνισή τους "συνεισφέροντας" χρωματικά στα βελανίδια-μπισκότα!
Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το woodland party.
Και τέλος η τούρτα πάντα ταιριαστή με το θέμα από το ζαχαροπλαστείο Petit Four Patisserie Confisserie! Η κυρία κουκουβάγια έδωσε το στίγμα της για καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά γεμάτη σοφία!!!
Χρόνια Πολλά Φαιδρούλα μας!