29/9/12

Η βάπτιση του Χαράλαμπου!

Μέσα στα μέσα Ιουλίου ο μικρός Χαράλαμπος βαπτίστηκε στο χωριό του παππού του, στην Αβδέλα Γρεβενών σε ένα υπέροχο σκηνικό! Την εξαιρετική διακόσμηση που έδενε ιδανικά με το βουνίσιο τοπίο επιμελήθηκε η Κυριακή Σιδηροπούλου και η MyAsteroskoni έφτιαξε μικρά μπισκοτάκια-μπουκίτσες για να γλυκαθούν οι καλεσμένοι.  
Γερός και καλοφωτισμένος να είσαι Μπάμπη!  




25/9/12

We love Rock star parties!!!!


Η Rock μπάντα της πόλης βγαίνει στο stage και οι μουσικοί κουρδίζουν τις κιθάρες τους.. το ενθουσιώδες κοινό από κάτω ζητωκραυγάζει και χειροκροτεί!!! Ο τραγουδιστής πιάνει το μικρόφωνο και καλοσωρίζει το πλήθος.Ο μικρός κιθαρίστας πιάνει την κιθάρα του και αρχίζει να παίζει... Τότε ξαφνικά !!!!!
Ένα Rock star party με κιθάρες, πολύ κέφι και ξέφρενο ρυθμό....και φυσικά happy end.
Δείτο πως το σκέφτηκε και το επιμελήθηκε η ομάδα της myasteroskoni.gr !!!
Party favors - Δωράκια για μικρούς φίλους με ροκ αυτοκόλλητα, μολύβια και σακουλάκια γεμάτα με καραμελίτσες σε σχήμα κιθάρας



Cake pops!!!! μία ξεχωριστή λιχουδιά
Ποτό με ετικέτες κιθάρες
Η διακόσμηση με πλαστικές μικρές κιθάρες για τα παιδιά και γιρλάντα




 Μπισκότα χρωματιστά σε σχήμα κιθάρας

Τούρτα - κιθάρα για τον μικρό κιθαρίστα, με γεύση σοκολάτα που ευχαριστεί μικρούς και μεγάλους



22/9/12

Say it with a biscuit! Πες το με ένα μπισκότο!

Ευχαριστώ, Merci, Danke...υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να πείτε ευχαριστώ, αλλά αυτός είναι σίγουρα ο νοστιμότερος!Χαρίστε μπισκοτάκια με ανάγλυφο το thank you για να ευχαριστήστε "γλυκά" φίλους, συναδέλφους, συγγενείς, δασκάλους, καλεσμένους και όποιον άλλον έχετε στο μυαλό σας. 

Να σας ζήσει! Να ζήσετε! Χρόνια πολλά! Καλορίζικο! Καλή επιτυχία!
Είναι τόσες πολλές οι στιγμές στη ζωή μας που θέλουμε να δώσουμε τις ευχές μας και τα συγχαρητήριά μας σε φίλους και συγγενείς. Γεννητούρια, βαπτίσεις, αρραβώνες, γενέθλια, ευχές για καλή επιτυχία σε εξετάσεις...και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.  Δείτε ένα γλυκό και νόστιμο τρόπο να το πείτε.
Και τέλος, να μην αφήσουμε παραπονεμένους τους ερωτευμένους μας φίλους. 
Γιατί μερικές φορές είναι πιο εύκολο να λες αυτό που θες με ένα μπισκότο...! 

10/9/12

Επιστροφή στα θρανία!

Αύριο το πρωί, οι αυλές των σχολείων θα γεμίσουν με χαμόγελα και οι παιδικές φωνούλες θα δώσουν ξανά ζωντάνια στις γειτονιές. Μια νέα αρχή, με ελπίδες, όνειρα κι αγάπη για μάθηση και γνώση ξεκινά και ευλογείται με τον καθιερωμένο Αγιασμό …
Οι μαμάδες που αποτελούμε την MyAsteroskoniΓλύκα, η Δήμητρα και η Φρόσω- νιώθουμε και εμείς αρκετό άγχος σαν να αρχίζουμε εμείς το σχολείο...  Οι τρεις μας μαζί έχουμε στο σύνολο 8 παιδιά (4 κορίτσια-4 αγόρια) οπότε καταλαβαίνετε τι επικρατεί στα σπίτια μας τις μέρες αυτές! 
Για να χαλαρώσουμε λοιπόν και για να γλυκάνουμε τα παιδάκια μας τις πρώτες μέρες στο σχολείο, τους ετοιμάσαμε...τι άλλο βέβαια;Μπισκοτάκια με σχέδια!  Αυτή την φορά όμως προσθέσαμε μια διαφορετική πινελιά.  Κακάο για σοκολατένια ζύμη μιας που...ποιο παιδί μπορεί να αντισταθεί σε ένα σοκολατένιο μπισκότο;  Τα σχέδια απλά αλλά ιδανικά για το κολατσιό τους στο διάλειμμα!


Καλή Χρονιά γλυκά μας ζουζούνια!
Καλή Χρονιά σε όλα τα παιδάκια!


5/9/12

Η πιο γλυκιά βάπτιση κοριτσιού σε αποχρώσεις ροζ-λιλά

Η βάπτιση της μικρής Χρυσάνθης πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Κυρίλλου και Μεθοδίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης και η MyAsteroskoni ανέλαβε να φέρει εις πέρας όλες τις λεπτομέρειες του μυστυρίου.  Τα χρώματα που αποφασίστηκαν -πάντα σε συννενόηση με την μαμά- ήταν το απαλό ροζ και το λιλά.  
 Χρωματιστά runner σε ροζ και λιλα χρώμα πάνω στο λευκό τραπεζομάντηλο στόλιζαν το welcome buffet table. Κορδέλες σε διάφορα μήκη αλλά πάντα στα χρώματα της βάπτισης κρέμονταν πάνω από το τραπέζι και με το αεράκι που φυσούσε δημιουργούσαν την απόλυτη νεραϊδένια αίσθηση!
Ο μπουφές στολίστηκε με λουλούδια, γλυκίσματα και διάφορα διακοσμητικά.  Επιλέχτηκαν λυσίανθοι σε λευκό χρώμα (θυμίζουν τα άνθη του τριαντάφυλλου και έχουν μια πιπεράτη μυρωδιά) και επιλέχτηκαν πολλά είδη γλυκισμάτων για να γευτούν οι καλεσμένοι.
Ο μπουφές είχε όλα τα καλά!  Μαρεγκάκια σε σχήμα δάκρυ και χρώματα ροζ-μωβ, macarons σε παστέλ χρώματα, donuts, σουφλεδάκια σοκολάτας με διακόσμηση από παιδικά σχεδιάκια, marshmallows, και νεράκια με το όνομα της Χρυσάνθης!


Όσο για τις μπομπονιέρες;  Ακολούθησαν και αυτές τους χρωματισμούς τις βάπτισης και με τα σχήματα και τις μυρωδιές τους άφησαν πολύ θετική εντύπωση στους καλεσμένους.  Ξυλάκια παγωτού και γλυφειτζούρια ήταν οι μπομπονιέρες της Χρυσάνθης, μόνο που δεν τρωγώντουσαν....Ήταν μυρωδάτα σαπούνια δεμένα με κουφέτα!


3/9/12

Βάπτιση x 2!

Το Σάββατο που μας πέρασε η MyAsteroskoni είχε την τιμή να φτιάξει τα πεντανόστιμα κουλουράκια της (αν δεν παινέσουμε το σπίτι μας, ε;) για την βάπτιση της Αγγελικής και του Χρήστου που έγινε στη Βέροια Ημαθίας.  Τα νεοφώτιστα διδυμάκια μοιράσανε στους καλεσμένους, που τιμήσανε με την παρουσία τους το μυστήριο, τραγανά μπισκοτάκια βανίλιας με άρωμα λεμονιού.  
Τα χρώματα που διάλεξε η μαμά Νίκη ήταν το ροζ και το γαλάζιο και τα σχεδιάκια σε κάθε σακουλάκι ήταν δύο - ένα παιδάκι και ένα μίνι μωρουδίστικο αξεσουάρ. Take a look!