29/6/12

Η βάφτιση της Λουκίας!

Στις 10 Ιουνίου 2012 στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών του Κολλεγίου Ανατόλια η μικρή Λουκία-Αποστολία έκανε το μεγάλο μπλουμ!  Μια υπέροχη βάφτιση με προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες!
Η MyAsteroskoni έβαλε το χεράκι της φτιάχνοντας τα μπισκοτάκια-μπουκίτσες σε διάφορα σχήματα...καροτσάκια, φορεματάκια, μπιμπερουδάκια! Καλοφώτιστη!



9/6/12

'Ενα ζουμερό φρουτένιο πάρτυ-Fruit Party















Η Εβελίνα γιόρτασε τα έβδομα γενέθλια της με πολλούς φίλους σε ένα θεματικό φρουτένιο πάρτυ....Η ιδέα ξεκίνησε από τα ζουμερά νόστιμα φρούτα της εποχής και έτσι η MyAsteroskoni αποφάσισε να την υλοποιήσει! Όλα ξεκίνησαν με την χειροποίητη πρόσκληση που έδινε μια γεύση του τι θα ακολουθήσει!
Φράουλες, κεράσια, μπανάνες, πεπόνια και καρπούζια μέσα σε όμορφα καφασάκια ομόρφαιναν τον μπουφέ που ήταν στρωμένος με λευκά τραπεζομάντηλα και άσπρο-κόκκινα καρώ runner. 
Μπισκότα σε σχήμα φράουλας και μήλου στόλιζαν τις πιατέλες.Υπέροχη η λεπτομέρεια στο μπισκότο φράουλας που είχε μέχρι και τους κόκκους!  Τι να πει κανείς για τα δωράκια για τους φίλους και τις φίλες της Εβελίνας...Χειροποίητες μαρμελαδίτσες φράουλας φτιαγμένες με πολύ αγάπη και στολισμένες με κόκκινη κορδελίτσα και καρώ καπάκι και personalized αυτοκόλητο και για τα αδερφάκια των καλεσμένων kraft σακουλάκια με marshmallows! 
Νεράκια με το όνομα της εορτάζουσας και πάντα με θέμα τα φρούτα!  Γιρλάντες με φρούτα που έδιναν χρώμα αλλά και υποστήριζαν το θεματικό πάρτυ.
Και τέλος....τι να πει κανείς για την τούρτα! Εκπληκτική και πεντανόστιμη!
Να είσαι γερή Εβελίνα!

4/6/12

Δώρο για το μαιευτήριο!


Η Κορίνα περιμένει πως και πως να έρθει στον κόσμο η ανηψούλα της και δείτε αντί για γλυκά τι όμορφα κουλουράκια πήγε στην αδερφή της για να κεράσει αυτούς που θα την επισκεφτούν στο μαιευτήριο! Πολύ πρωτότυπη ιδέα και κάτι διαφορετικό απο τα συνηθισμένα γλυκίσματα.
Η MyAsteroskoni εύχεται στο μωρουδελίνι να έχει μια γλυκιά ζωή όσο και τα μπισκοτάκια μας!